Minden napra egy karkötő! 2. nap

Minden napra egy karkötő! 2. nap

Minden nap megmutatom Neked az aznapi kedvenc karkötőmet. Tarts velem!

Mai kedvenc karkötőm egy gyönyörűséges dalmata jáspis- zöld jade karkötő páros, egy csodaszép Életfa- charm- mal.

Minden napra egy karkötő!- Dalmata jáspis karkötő- párosom
Minden napra egy karkötő!- Dalmata jáspis karkötő- párosom

A “Minden napra egy karkötő” sorozatomban találhatsz nálam stílus- inspirációkat, outfit- inspirációkat, vagy egyszerűen csak gyönyörködhetsz a szebbnél- szebb, egyedi, kézzel készült karkötőimben.

A karkötők között vannak olyanok, amelyek a sajátjaim, és vannak, lesznek olyanok, amelyeket Te is megvásárolhatsz. Azt, hogy melyik a sajátom, és melyik megvásárolható, mindig feltüntetem, és amennyiben megvásárolható a karkötő, linket is kapsz hozzá, és várlak szeretettel a webshopban!

Minden napra egy karkötő, 2. nap. 

Minden napra egy karkötő!- Dalmata jáspis karkötő- párosom
Minden napra egy karkötő!- Dalmata jáspis- zöld jade karkötő- párosom

A mai napon ismét az egyik kedvenc saját karkötőmet mutatom meg Neked. Ez egy nagyon különleges karkötő- páros, dalmata jáspis gyöngyökből és zöld jadegyöngyökből készült karkötők. A dalmata jáspis igen különleges, kicsit “vicces”, pöttyős ékszerkő, a jade pedig ezer és ezer év óta ismert féldrágakő.

Ami a különlegessége, igazi ékköve ennek a karkötő- párosnak, hogy egy csodálatos Életfa -charm- ot használtam fel hozzá díszítésnek, és hogy még különlegesebbé tegyem.

Nagyon szeretem ezt a karkötőt, nyáron nagyon sokszor hordom. Fekete ruhához, fekete overallhoz egy aranyszínű órával tökéletes párosítás!

Ez a karkötő a sajátom, nem eladó. 

Viszont, a készlet erejéig 1 db HASONLÓ, tehát nem ugyanilyen karkötő megvásárolható a Különleges Gyöngyékszerek Webshopban. Ha szeretnéd, IDE KATTINTS, vagy az alábbi fotóra, és megvásárolhatod, ám ne tétovázz sokáig, mert ebből tényleg csak 1 db van, és nem is fogok hasonlót készíteni a jövőben. Nagyon nehéz ugyanis ilyen gyönyörűszép Életfa- charm-ot beszerezni, és én csak prémium minőségű gyöngyökkel és kiegészítőkkel dolgozom.

 

 

 

Dalmata jáspis karkötő Életfa charm-mal
Dalmata jáspis karkötő Életfa charm-mal
Dalmata jáspis karkötő Életfa charm-mal, hangulatfotó saját kezemen
Dalmata jáspis karkötő Életfa charm-mal, hangulatfotó

Ha szeretnél különleges, egyedi gyöngy- karkötők közül válogatni, IDE KATTINTS!

Ha tetszenek az ékszereim, nézz szét a webshopomban, IDE KATTINTVA találsz meg minden ékszert, nyakláncot, karkötőt, ami megvásárolható.

Nálam mindenből csak egy van, nem szeretem a “tucatékszereket”, az ugyanúgy kinéző ásványkarkötőket, hanem egyedire formálom őket charm- okkal, designer- gyöngyökkel, lámpagyöngyökkel, ékszer- kiegészítőkkel. Hogy biztosan ne jöjjön veled szemben ugyanilyen ékszer az utcán!

Ha szeretnél a Jádekő hatásairól olvasni, IDE KATTINTS!

Különleges Gyöngyékszerek a Social Médiában, várlak az alábbi felületeken is:

Kövess az Instagramon is, ehhez IDE KATTINTS!

Kövess a Pinteresten is, ehhez IDE KATTINTS!

Kövess a Facebook-on is, ehhez IDE KATTINTS!

 

 

Szólj hozzá!