Minden napra egy karkötő 1.nap

Minden napra egy karkötő! 1.nap

Minden nap megmutatom Neked az aznapi kedvenc karkötőmet. Tarts velem!

Találhatsz nálam stílus- inspirációkat, outfit- inspirációkat, vagy egyszerűen csak gyönyörködhetsz a szebbnél- szebb, egyedi, kézzel készült karkötőimben.

A karkötők között vannak olyanok, amelyek a sajátjaim, és vannak, lesznek olyanok, amelyeket Te is megvásárolhatsz. Azt, hogy melyik a sajátom, és melyik megvásárolható, mindig feltüntetem, és amennyiben megvásárolható a karkötő, linket is kapsz hozzá, és várlak szeretettel a webshopban!

Minden napra egy karkötő, 1. nap. 

A mai napon egyik kedvenc saját karkötőmet mutatom meg Neked. Ez egy fehér teklagyöngyökből készült karkötő, az egyik nagy kedvencem. Az az igazság, hogy ez egy “felújított”, újratervezett karkötő. Már nem emlékszem hol vettem, de az évek alatt a gumi elfáradt, elszakadt, és a gyöngyök sem voltak már az igaziak. 

kulonleges-gyongyekszer-tekla-karkoto-1
Tekla karkötőm ezüst designer- gyönggyel

Új gumira fűztem tehát a régi gyöngyöket, kaptak szép kis ezüst gyöngykupakokat, és egy klassz csillogó designer gyöngyöt fűztem a közepére. Nagyon szeretem ezt a karkötőt, nyáron nagyon sokszor hordom. A teklagyöngyök mindig nagyon elegánsak, és a csillivilli designer- gyöngy igazán modernné varázsolta.

Ez a karkötő a sajátom, nem eladó. 

Ha szeretnél különleges, egyedi gyöngy- karkötők közül válogatni, IDE KATTINTS!

Ha tetszenek az ékszereim, nézz szét a webshopomban, IDE KATTINTVA találsz meg minden ékszert, nyakláncot, karkötőt, ami megvásárolható.

Nálam mindenből csak egy van, nem szeretem a “tucatékszereket”, az ugyanúgy kinéző ásványkarkötőket, hanem egyedire formálom őket charm- okkal, designer- gyöngyökkel, lámpagyöngyökkel, ékszer- kiegészítőkkel. Hogy biztosan ne jöjjön veled szemben ugyanilyen ékszer az utcán!

Várlak szeretettel a webshopban, köszönöm hogy nálam vásárolsz!

Különleges Gyöngyékszerek a Social Médiában, várlak az alábbi felületeken is:

Kövess az Instagramon is, ehhez IDE KATTINTS!

Kövess a Pinteresten is, ehhez IDE KATTINTS!

Kövess a Facebook-on is, ehhez IDE KATTINTS!

 

 

Szólj hozzá!