Hegyikristály karkötő csillogó ékszergyönggyel

4 990 Ft

Hegyikristály karkötő csillogó designer gyönggyel. Valódi hegyikristály ásványból.

Elfogyott

Cikkszám: HegyikrKark1 Kategória:

Leírás

Hegyikristály karkötő csillogó ékszergyönggyel

Ezt a hegyikristály karkötőt csodaszép, eredeti hegyikristály gyöngyökből fűztem, ezüst színű kiegészítőkkel. A karkötő különlegessége a közepén egy kristályos designer- gyöngy, amely csillog-villog.  Minden hozzávalót megbízható forrásból vásároltam, így garantált, hogy igazi hegyikristályból álló ékszert kapsz, nem hamisítványt!

Hegyikristály karkötő
Hegyikristály karkötő
Hegyikristály karkötő
Hegyikristály karkötő

Ehhez a hegyikristályos karkötőhöz a következő anyagokat használtam fel:

Ásványgyöngyök:

  • 10 mm-es valódi hegyikristály gyöngyök

Kiegészítő gyöngyalkatrészek:

  • egy csillivilli ezüstszínű designergyöngy
  • ezüst színű gyöngykupakok

A karkötőt rugalmas gumira fűztem, hogy minden csuklóméretre passzoljon. A fotókon a saját kezemben fényképeztem, az én csuklóm 15 cm kerületű. 

A designer gyöngy átmérője: 2 cm

Hegyikristály karkötő
Hegyikristály karkötő
Hegyikristály karkötő
Hegyikristály karkötő

Kinek ajánlom ezt a csodás hegyikristály karkötőt? 

  • saját magadnak, ha nem szereted az olcsó bizsu ékszereket, és valami igazán egyedi ékszerre vágysz
  • ha irodában dolgozol, és unod a fekete- fehér kombinációt, és szeretnéd feldobni egy gyönyörű, egyedi, kézzel készített designékszerrel
  • barátnődnek, anyukádnak, ha szeretnéd őket meglepni valamilyen alkalommal, például születésnap vagy Karácsony alkalmából
  • Neked, ha Te olyan hölgy vagy, akik sok fekete színű ruhát hord, és szeretnéd feldobni valamilyen ékszerrel a fekete ruháidat
  • ha szeretnéd kihasználni a hegyikristály ásvány hatását a mindennapokban

A hegyikristály spirituális hatása

A tiszta kvarcot, azaz a hegyikristályt már a feng- shui is alkalmazza. A tér megtisztítására használják, és a szoba közepén helyezik el, hogy megteremtse a harmóniát.

A hegyikristálynak sokféle változata létezik.  A kristálygyógyászatban mindegyiket másra használják, sőt, még a forma sem mindegy, így külön bejegyzésekben olvashatsz majd a hegyikristály különféle változatainak spirituális hatásairól.

A tiszta hegyikristályról elmondhatjuk, hogy a tapasztalatok szerint stabil, megbízható rezgésű magot alkot, így alaptulajdonságai állandóak, de egy adott forma és szín kibővítheti őket.

A hegyikristály egy csodálatos kristály, amely tárolja és kisugározza a beletöltött energiát, de előtte felerősíti azt, és harmóniában működik azzal, aki használja. A negatív energiákat elvezeti. A hegyikristály harmóniába hozza a csakrákat, megnyitja a harmadik szemet.

Ha más kristállyal, más ásvánnyal használjuk együtt, annak tulajdonságait felerősíti.

Szállítás

Az aktuális díjakról a SZÁLLÍTÁS menüpontban tájékozódhatsz.

GARANCIA

Minden általam készített, és tőlem vásárolt ékszerre 100%-os garanciát vállalok, azaz: ha elszakad, szedd össze a gyöngyöket (nem baj, ha nincs meg mind), tedd egy borítékba, postázd el nekem, megjavítom és visszapostázom számodra. Ha már nincsenek pontosan ugyanolyan gyöngyeim, mint amiből készítettem, hasonlóval pótolom.

Ilyen egyszerű.  🙂

Hegyikristály karkötő
Hegyikristály karkötő

Köszönöm, hogy általam készített ékszert vásárolsz a Különleges Gyöngyékszerek Webáruházban!