Minden napra egy karkötő! 8. nap

Minden napra egy karkötő! 8. nap

Minden nap megmutatom Neked az aznapi kedvenc karkötőmet. Tarts velem!

Mai kedvenc karkötőm egy egyszerű, de csodaszép ásványgyöngykarkötő, amelyet rózsakvarcból készítettem, az egyik kedvenc ásványomból. Pár darab hegyikristály ásványgyöngyöt is felhasználtam, mert a hegyikristály felerősíti a többi ásvány hatását. Egy “LOVE” feliratú charm– mal díszítettem, amely a szívcsakrához egyik legjobban illő hívószó. A rózsakvarc is a szívcsakra ásványai közé tartozik.

Rózsakvarc karkötő LOVE charm-mal
Rózsakvarc karkötő LOVE charm-mal

A “Minden napra egy karkötő” sorozatomban találhatsz nálam stílus- inspirációkat, outfit- inspirációkat, vagy egyszerűen csak gyönyörködhetsz a szebbnél- szebb, egyedi, kézzel készült karkötőimben.

A karkötők között vannak olyanok, amelyek a sajátjaim, és vannak, lesznek olyanok, amelyeket Te is megvásárolhatsz. Azt, hogy melyik a sajátom, és melyik megvásárolható, mindig feltüntetem, és amennyiben megvásárolható a karkötő, linket is kapsz hozzá, és várlak szeretettel a webshopban!

Minden napra egy karkötő, 8. nap. 

A mai napon ismét az egyik kedvenc karkötőmet mutatom meg Neked. Rózskvarc… gyönyörű ásvány, imádom. Ebből készítettem ezt a csodás karkötőt, és nagyon sokat viselem a mindennapokban.

Igazi különlegessége ennek a karkötőnek egy ezüst színű charm, LOVE felirattal. Mert a SZERELEM a világ egyik legcsodálatosabb érzése. Ez a karkötő mindig emlékeztet erre. 🙂 A két középső gyöngy pedig hegyikristály- egy olyan ásvány, amelyet évezredek óta ismernek, már a rómaiak is sok pozitív hatással ruházták fel.

Rózsakvarc karkötő LOVE charm- mal
Rózsakvarc karkötő LOVE charm- mal

Ez a karkötő a sajátom, nem megvásárolható, de hasonló ásványkarkötőket  vásárolhatsz a Különleges Gyöngyékszerek Webshopban!

Ha szeretnél különleges, egyedi gyöngy- karkötők közül válogatni, IDE KATTINTS!

Ha tetszenek az ékszereim, nézz szét a webshopomban, IDE KATTINTVA találsz meg minden ékszert, nyakláncot, karkötőt, ami megvásárolható.

Nálam mindenből csak egy van, nem szeretem a “tucatékszereket”, az ugyanúgy kinéző ásványkarkötőket, hanem egyedire formálom őket charm- okkal, designer- gyöngyökkel, lámpagyöngyökkel, ékszer- kiegészítőkkel. Hogy biztosan ne jöjjön veled szemben ugyanilyen ékszer az utcán!

Rózsakvarc karkötő LOVE charm- mal
Rózsakvarc karkötő LOVE charm- mal

Ha szeretnél a rózsakvarc hatásairól olvasni, IDE KATTINTS!

Különleges Gyöngyékszerek a Social Médiában, várlak az alábbi felületeken is:

Kövess az Instagramon is, ehhez IDE KATTINTS!

Kövess a Pinteresten is, ehhez IDE KATTINTS!