Minden napra egy karkötő! 7. nap

Minden napra egy karkötő! 7. nap

Minden nap megmutatom Neked az aznapi kedvenc karkötőmet. Tarts velem!

Mai kedvenc karkötőm egy egyszerű, de csodaszép gyöngykarkötő, szafari- stílusban.

Karkötő szafari- stílusban
Karkötő szafari- stílusban

A “Minden napra egy karkötő” sorozatomban találhatsz nálam stílus- inspirációkat, outfit- inspirációkat, vagy egyszerűen csak gyönyörködhetsz a szebbnél- szebb, egyedi, kézzel készült karkötőimben.

A karkötők között vannak olyanok, amelyek a sajátjaim, és vannak, lesznek olyanok, amelyeket Te is megvásárolhatsz. Azt, hogy melyik a sajátom, és melyik megvásárolható, mindig feltüntetem, és amennyiben megvásárolható a karkötő, linket is kapsz hozzá, és várlak szeretettel a webshopban!

Minden napra egy karkötő, 7. nap. 

A mai napon ismét az egyik kedvenc karkötőmet mutatom meg Neked. Ez egy vagány de egyben  elegáns karkötő is, amelyet szafari- stílusban fűztem, barna, arany és fehér gyöngyökből, díszgyöngyökből és ékszergyöngyökből.

Karkötő szafari- stílusban
Karkötő szafari- stílusban
Karkötő szafari- stílusban
Karkötő szafari- stílusban

Ezt a karkötőt megvásárolhatod a Különleges Gyöngyékszerek Webshopban!

Ha szeretnéd, IDE KATTINTS, vagy a fenti fotókra, és megvásárolhatod, ám ne tétovázz sokáig, mert ebből tényleg csak 1 db van, és nem is fogok hasonlót készíteni a jövőben. Ezek egyedi gyöngyökből készültek, pontosan ugyanilyet nem fogok készíteni.

Barna- fehér- arany gyöngykarkötő
Barna- fehér- arany gyöngykarkötő

Ha szeretnél különleges, egyedi gyöngy- karkötők közül válogatni, IDE KATTINTS!

Ha tetszenek az ékszereim, nézz szét a webshopomban, IDE KATTINTVA találsz meg minden ékszert, nyakláncot, karkötőt, ami megvásárolható.

Nálam mindenből csak egy van, nem szeretem a “tucatékszereket”, az ugyanúgy kinéző ásványkarkötőket, hanem egyedire formálom őket charm- okkal, designer- gyöngyökkel, lámpagyöngyökkel, ékszer- kiegészítőkkel. Hogy biztosan ne jöjjön veled szemben ugyanilyen ékszer az utcán!

Különleges Gyöngyékszerek a Social Médiában, várlak az alábbi felületeken is:

Kövess az Instagramon is, ehhez IDE KATTINTS!

Kövess a Pinteresten is, ehhez IDE KATTINTS!

Kövess a Facebook-on is, ehhez IDE KATTINTS!