Minden napra egy karkötő, 6. nap

Minden napra egy karkötő! 6. nap

Minden nap megmutatom Neked az aznapi kedvenc karkötőmet. Tarts velem!

Lávakő- jádekő karkötő szettem
Lávakő- jádekő karkötő szettem

Mai kedvenc karkötőm egy gyönyörűséges lávakő karkötő-szett, amely 2 darabból áll. Csodaszép csillivilli designer gyöngyöket is adtam a lávakövekhez, és pár darab fehér jadegyöngyöt is fűztem a karkötőkbe, hogy megtörjem a fekete szín monotonitását.

A “Minden napra egy karkötő” sorozatomban találhatsz nálam stílus- inspirációkat, outfit- inspirációkat, vagy egyszerűen csak gyönyörködhetsz a szebbnél- szebb, egyedi, kézzel készült karkötőimben.

A karkötők között vannak olyanok, amelyek a sajátjaim, és vannak, lesznek olyanok, amelyeket Te is megvásárolhatsz. Azt, hogy melyik a sajátom, és melyik megvásárolható, mindig feltüntetem, és amennyiben megvásárolható a karkötő, linket is kapsz hozzá, és várlak szeretettel a webshopban!

Minden napra egy karkötő, 6. nap. 

A mai napon ismét az egyik kedvenc saját karkötő- szettemet mutatom meg Neked. Ez egy nagyon különleges karkötő- szett számomra, mert legnagyobbrészt lávakőből készítettem, ami egy nagyon erős spirituális hatású ékszerkő. 

Lávakő- jádekő karkötő szettem
Lávakő- jádekő karkötő szettem

Nagyon szeretem a lávakőből készült ékszereket, számomra az eredetünket hangsúlyozzák, és nagyon izgalmas a tudat, hogy a lávakőből készült gyöngyök, amelyeket a karomon viselek, egykoron egy igazi tűzhányóban keletkeztek!

Ez a karkötő a sajátom, nem eladó.

Viszont egy  nagyon hasonló karkötő- szettet készítettem, amiből szintén csak 1 van (pontosabban 1 pár, azaz 2 db, mert ez is egy karkötőszett), amit az alábbi linkre kattintva megvásárolhatsz, a készlet erejéig:

IDE KATTINTS ennek az alábbi fotón látható gyönyörú lávakő-jádekő- karkötö szettenek a megrendeléséhez!

Fekete lávakő karkötő szett, 2 db-os
Fekete lávakő karkötő szett, 2 db-os

Minden lávakő egy vulkán belsejéből származik, és ez igen különlegessé teszi őket.

  • Úgy tartják, a lávakő “földelő” tulajdonságainak köszönhetően segít lecsendesíteni az érzelmeket.
  • Mivel tiszta, nyers energiából származik (vulkánkitörés), az újjászületés köveként tekintenek rá.

Fekete ruhához, fekete overallhoz egy aranyszínű órával tökéletes párosítás ez a karkötő- szett, és a 2 db-ot egyszerre kapod meg, hiszen az ár mindkét darabra vonatkozik.

Fekete lávakő karkötő szett, 2 db-os
Fekete lávakő karkötő szett, 2 db-os

Ezt a karkötő- szettet (2 db)  tehát megrendelheted IDE KATTINTVA!

A Különleges Gyöngyékszerek Webshopban  többféle lávakő karkötő közül is választhatsz! Ha szeretnél lávakő ékszereket nézegetni, vásárolni, IDE KATTINTS, vagy az alábbi fotókra, és megvásárolhatod ezeket a csodaszép karkötőket, ám ne tétovázz sokáig, mert nálam általában mindenből csak 1 db van.  Nem szeretem a “tucatékszereket”,  és én csak prémium minőségű gyöngyökkel és kiegészítőkkel dolgozom, amelyeket nem könnyű beszerezni.

Sötétkék- fehér lávakő- jádekő karkötő csillag charm-mal
Sötétkék- fehér lávakő- jádekő karkötő csillag charm-mal

 

Fekete- ezüst lávakő karkötő
Fekete- ezüst lávakő karkötő- ez a gyönyörű darab m

Ha szeretnél különleges, egyedi gyöngy- karkötők közül válogatni, IDE KATTINTS!

Ha tetszenek az ékszereim, nézz szét a webshopomban, IDE KATTINTVA találsz meg minden ékszert, nyakláncot, karkötőt, ami megvásárolható.

Nálam mindenből csak egy van, nem szeretem a “tucatékszereket”, az ugyanúgy kinéző ásványkarkötőket, hanem egyedire formálom őket charm- okkal, designer- gyöngyökkel, lámpagyöngyökkel, ékszer- kiegészítőkkel. Hogy biztosan ne jöjjön veled szemben ugyanilyen ékszer az utcán!

Ha szeretnél a lávakő hatásairól olvasni, IDE KATTINTS!

Ha szeretnél a jádekő hatásairól olvasni, IDE KATTINTS!

Különleges Gyöngyékszerek a Social Médiában, várlak az alábbi felületeken is:

Kövess az Instagramon is, ehhez IDE KATTINTS!

Kövess a Pinteresten is, ehhez IDE KATTINTS!

Kövess a Facebook-on is, ehhez IDE KATTINTS!

 

 

Szólj hozzá!