Minden napra egy karkötő! 5. nap

Minden napra egy karkötő! 5. nap

Minden nap megmutatom Neked az aznapi kedvenc karkötőmet. Tarts velem!

Mai kedvenc karkötőm egy egyszerű, de csodaszép gyöngykarkötő, egy különleges tengeri csiga charm- mal.

Gyöngy karkötő tengeri csiga charm-mal
Gyöngy karkötő tengeri csiga charm-mal

A “Minden napra egy karkötő” sorozatomban találhatsz nálam stílus- inspirációkat, outfit- inspirációkat, vagy egyszerűen csak gyönyörködhetsz a szebbnél- szebb, egyedi, kézzel készült karkötőimben.

A karkötők között vannak olyanok, amelyek a sajátjaim, és vannak, lesznek olyanok, amelyeket Te is megvásárolhatsz. Azt, hogy melyik a sajátom, és melyik megvásárolható, mindig feltüntetem, és amennyiben megvásárolható a karkötő, linket is kapsz hozzá, és várlak szeretettel a webshopban!

Minden napra egy karkötő, 5. nap. 

A mai napon ismét az egyik kedvenc karkötőmet mutatom meg Neked. Ez egy nagyon elegáns karkötő, bézs színű gyöngyökből készült, közepén két darab aranyszínű hematit ásványgyönggyel. 

Ami a különlegessége, igazi ékköve ennek a karkötőnek, hogy egy csodálatos, bézs színű, tengeri csiga charm-ot használtam fel hozzá díszítésnek, hogy még különlegesebbé tegyem.

Gyöngykarkötő tengeri csiga charm-mal
Gyöngykarkötő tengeri csiga charm-mal

 

Ezt a karkötőt megvásárolhatod a Különleges Gyöngyékszerek Webshopban!

Ha szeretnéd, IDE KATTINTS, vagy a fenti fotókra, és megvásárolhatod, ám ne tétovázz sokáig, mert ebből tényleg csak 1 db van, és nem is fogok hasonlót készíteni a jövőben. Nagyon nehéz ugyanis ilyen gyönyörűszép charm-ot beszerezni, ezt Amerikából hoztam, Floridából utazott velem haza Magyarországra.

 

Ha szeretnél különleges, egyedi gyöngy- karkötők közül válogatni, IDE KATTINTS!

Ha tetszenek az ékszereim, nézz szét a webshopomban, IDE KATTINTVA találsz meg minden ékszert, nyakláncot, karkötőt, ami megvásárolható.

Nálam mindenből csak egy van, nem szeretem a “tucatékszereket”, az ugyanúgy kinéző ásványkarkötőket, hanem egyedire formálom őket charm- okkal, designer- gyöngyökkel, lámpagyöngyökkel, ékszer- kiegészítőkkel. Hogy biztosan ne jöjjön veled szemben ugyanilyen ékszer az utcán!

Ha szeretnél a hematit hatásairól olvasni, IDE KATTINTS!

Különleges Gyöngyékszerek a Social Médiában, várlak az alábbi felületeken is:

Kövess az Instagramon is, ehhez IDE KATTINTS!

Kövess a Pinteresten is, ehhez IDE KATTINTS!

 

 

Szólj hozzá!